مقالات آموزشی

 
غدد مونتگومری روی نوک پستان ( montgomery gland breast)

غدد مونتگومری روی نوک پستان ( montgomery gland breast)

غدد مونتگومری غدد کوچکی است که در اطراف نیپل (نوک پستان) و در هاله پستان واقع شده اند. آنها عموماً به چشم نمی آیند تا زمانی که زن حامله می شود، زمانی که پستان ها بزرگ شده، غدد مونتگومری شروع به بزرگ شدن و برجسته شدن می کنند.
دلیل و درمان مشکل زنانه ای به نام “سینه اضافه”

دلیل و درمان مشکل زنانه ای به نام “سینه اضافه و نوک سینه اضافه”

در بعضی از خانم ها توده ای به صورت چربی آویزان در ناحیه زیر بغل وجود دارد که آنها را گاهی به دلیل دردی که در این ناحیه احساس می کنند و گاهی فقط به دلیل ظاهر آن، ناراحت می کند…
دلایل تغییر رنگ نوک سینه ها

دلایل تغییر رنگ نوک سینه ها

رنگ نوک پستان می‌تواند در طی دوران کودکی تا میانسالی تغییر یابد و حتی در دوران بارداری نوک سینه ها قهوه ای تیره شود و این مورد به خیلی موارد بستگی دارد. ولی همه زنان علاقه دارند که رنگ نوک سینه آن ها به صورتی و قرمزی گرایش داشته باشد برای کسانی که دوست دارند رنگ نوک سینه شان روشن شود روش های زیر را پیشنهاد میکنیم امتحان کنند.
حالات طبیعی و غیرطبیعی سینه

حالات طبیعی و غیرطبیعی سینه

مشکلات آناتومیکی و ساختاری در سینه ها می تواند موجب ایجاد درد شود که در بیشتر موارد این دردها غیر دوره ای هستند. 1. اگر سایز سینه هایتان افزایش یافته است: دلایل: - افزایش وزن (چون سینه ها علاوه بر بافت غده ای بیشتر از سلول های چربی ساخته شده اند)...
تشخیص اختلالات خوش خیم پستان

تشخیص اختلالات خوش خیم پستان

علائم و مشکلات مربوط به پستان جزء شایعترین علل مراجعه بیماران به متخصص زنان می­باشد و زنان ترجیح می­دهند در این موارد ابتدا به متخصص زنان مراجعه کنند.
نئوپلاسم تخمدانی

نئوپلاسم تخمدانی

سرطان تخمدان یکی از کابوس‌های زنان در سراسر جهان است. آمارها نشان می‌دهد این سرطان پنجمین سرطان شایع زنان در سراسر جهان است. در آمریکای‌شمالی حدود 23هزار زن مبتلا به سرطان تخمدان زندگی می‌کنند که در مراحل مختلف درمان هستند. برخی آمارها نشان می‌دهد در برخی نقاط جهان از جمله در آسیای جنوب شرقی یک زن از هر 30 زن به این سرطان مبتلا می‌شود.
درد سینه یا ماستالژی

درد سینه یا ماستالژی

درد سینه یا ماستالژی مشکل شایعی بین خانم ‌ها است؛ به‌ طوری که از هر 10 خانم 7 نفر در طول زندگی آن را تجربه می ‌کنند.
هیپرپرو لاکتینمی(افزایش هورمون پرولاکتین)

هیپرپرو لاکتینمی(افزایش هورمون پرولاکتین)

پرولاکتین هورمونی است که توسط غده هیپوفیز، که در زیر قشر مغز قرار گرفته ترشح می شود. بطور طبیعی هم مردان و هم زنان مقادیر کمی از این هورمون را در خونشان دارند.
چگونه احساس بهتری در طول درمان سرطان سینه داشته باشیم؟

چگونه احساس بهتری در طول درمان سرطان سینه داشته باشیم؟

داروهای سرطانی قوی هستند اگرچه عوارض آنها می تواند شدید باشد اما راه هایی را برای شما پیدا کرده ایم. کلید اصلی این است که اجازه دهید دکتر شما متوجه شود که چه مشکلی شما دارید سپس او تغییراتی را برای کمک به شما انجام می دهد.
هنگامی که سرطان سینه فراتر از پستان های شما می رود

هنگامی که سرطان سینه فراتر از پستان های شما می رود

اگر دکتر به شما گفته که سرطان پستان در بدن شما به سایر نقاط پیشروی کرده است، یعنی یک مرحله پیشرفته تر است تا تنها در سینه شما باشد.این که چقدر از سینه شما پیشروی کرده است یکی از چیزهایی است که دکتر شما آن را بررسی خواهد کرد. وقتی او به شما میگوید که ...
ترشحات سینه در زنان

ترشحات سینه در زنان

به جز مواردی که فرد شیر می دهد، هر نوع مایعی که از نوک سینه خارج شود، ترشحات سینه نامیده می شود. این ترشحات از همان منفذی خارج می شوند که شیر در دوران شیردهی از آن خارج می شود. در نوک هرکدام از سینه ها حدوداً ده خوشه از این منافذ وجود دارد.
علائم و راههای تشخیص “سرطان سینه”

علائم و راههای تشخیص “سرطان سینه”

علائم “سرطان سینه” کدامند؟ سرطان پستان چگونه شروع می شود؟ تومورهای خوش خیم و بد خیم چه تفاوتی با هم دارند؟ این سرطان با چه سرعتی رشد می کند؟ پاسخ همه این سوالات را در ادامه بخوانید.علائم سرطان سینه کدامند؟ سرطان پستان چگونه شروع می شود؟ تومورهای خوش خیم و بد خیم چه تفاوتی با هم دارند؟
فیبروکیستیک تغییرات سینه

فیبروکیستیک تغییرات سینه

بیماری فیبروکیستیک پستان خطرناک نیست، بلکه یک بیماری پر دردسر است زیرا می تواند ناراحتی ایجاد کند. بافت پستان زنان در پاسخ به هورمون طبیعی است . اگر مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان هستید، ممکن است توده در سینه ها ناشی از کیست (کیسه های پر از مایع) یا...
نامتقارن بودن سینه در خانم ها

نامتقارن بودن سینه در خانم ها

تقریبا تمام خانم ها از یک تا دوسال قبل از رسیدن به سن بلوغ تغییرات چشمگیری را در بدن خود حس می کنند که این تغییرات در زمان بلوغ به اوج می رسند.همین زمان است که اندام ها و دستگاه زنانه فعال شده و شروع به رشد می کنند و باعث می شوند نگرانی ها و سؤالات بسیاری برای دختران نوجوان پیش بیاید؛
افزایش پرولاکتین

افزایش پرولاکتین

پرولاکتین یک هورمون پروتئینی زنانه است که از قسمت جلویی غدد هیپوفیز ترشح می شود و وظیفه اصلی آن تولید شیر در پستان ها بوده و نقش بزرگی را در آماده سازی سینه ها جهت تولید شیر در دوران بارداری دارد.علاوه بر آن با ترشح پریودیک این هورمون در دوران شیردهی تداوم تولید شیر توسط پستان ها باقی می ماند.
کیست های سینه

کیست های سینه

ز در این مواقع آب موجود در کیست را خالی می کنند. کیست های سینه معمولا در خانم هایی که بین ۳۵ تا ۵۰ سال سن دارند (قبل از یائسگی) به وجود می آیند ولی به طور کلی در هر سنی ممکن است به وجود آیند.معمولا کیست های سینه در خانم ها بعد از یائسگی از بین می روند مگر اینکه خانمی هورمون مصرف کند. علائم:                                                                                                                                
بالا