|
درد سیاتیک، که با عنوان "سندرم رادیکولار لومبوساکرال" شناخته می شود، در گروه مشکلات عصبی قرار دارد. همانطور که می دانید عصب سیاتیک، بزرگ ترین عصب در بدن انسان بوده و از پایین کمر تا پشت پاها کشیده شده است. این عصب تنها احساسات مربوط به بخش پایین پاها و پشت ران ها را به مغز انسان ارسال می کند.درد عصب سیاتیک، درد ضربان داری در سراسر پاهای زنان باردار است که از پایین ستون فقرات سرچشمه گرفته و به درد عمیق وکسل کننده ای تبدیل می شود. این درد باعث می شود تا ناحیه پشت ساق پا تیر بکشد.
|
بی بی چک یک تست حاملگی خانگی است که جهت تشخیص وجود هورمون بارداری B-HCG در ادرار استفاده می شود.این محصولات میزان هورمون بارداری در ادرار شما را شناسایی کرده و آن را با ایجاد خط قرمز به شما نشان می دهند.
|
برای بسیاری از مردان این سوال پیش می آید که مایع قبل از انزال که از آلت تناسلی آن ها خارج می شود چیست و چرا تولید و از بدنشان خارج می شود؟ و آیا این مایع همان منی است؟
|
استفاده از قرص آهن یا اسید فولیک یا اسید فولیک در دوران پریود اشکالی ایجاد نمی کند و لازم نیست که اگر پزشک تان برای شما این دو نوع دارو را تجویز کرده اند در طول دوره پریود مصرف را قطع و پس از پاک شدن و پایان خون ریزی قاعدگی دوباره مصرف آهن و اسید فولیک را شروع کنید.
|
با وجود این که اکثر نوزادان سالم به دنیا می آیند؛ اما حدود ۳-۲ درصد نوزادان در هنگام تولد، دچار نقایص مادر زادی هستند. از شایع ترین این بیماری های سندرم داون (منگلیسم)، نقایص لوله عصبی و سندرم تریزومی ۱۸ اشاره کرد. آزمایش های غربالگری دوران بارداری برای بررسی و تشخیص به موقع این بیماری ها انجام می شوند.
|
هر زنی دوست دارد مادر شده و فرزند سالمی داشته باشد. باردار شدن یک فرایند کاملا طبیعی است اما هیچ مشکلی نباید در این فرایند ایجاد شده و روند آن را تحت تاثیر قرار دهد.
|
توانایی باردار شدن یک زن بطور طبیعی با افزایش سن، کاهش می یابد. زنان در سالهای آخر زندگی تولید مثلی، تخمک گذاری کمتری دارند، کیفیت تخمک ها هم کاهش می یابد و تخمک ها اختلالات بیشتری از خودشان نشان می دهد. تمامی این عوامل با همدیگر، به این مفهوم هستند که احتمال بارداری با افزایش سن کاهش پیدا نموده و احتمال سقط زیاد می شود.
|
شاید شما و همسرتان برای داشتن بچه در حال تلاش و تقلا هستید، اما بدانید که در این راه تنها نیستید. 10 تا 15 درصد از زوجها نابارور هستند. تعریف ناباروری برای بسیاری از زوجها عبارت است از عدم توانایی بارداری با وجود رابطه جنسی محافظت نشده برای مدت حداقل یک سال. ناباروری ممکن است ناشی از مشکل شما یا همسرتان و یا ترکیبی از عواملی باشد....
|
میزان شیوع این موارد در حال افزایش است و تعداد دو یا چندقلوها در دو دهه اخیر افزایش قابل توجهی داشته است. عمدتا به این دلیل که زنان بیشتری از داروهای درمان ناباروری یا روشهای کمکی بارداری (ART) استفاده می کنند
تا بتوانند آبستن شوند. این درمانها، تا حد زیادی احتمال دو یا چندقلو حامله شدن زنان را افزایش می دهند.
|
کلومیفن یکی از داروهای مؤثر برای درمان ناباروری است؛ در اینجا کمی بیشتر با مزایا، معایب و نحوه مصرف این دارو آشنا میشویم.
اگر تخمکگذاریتان نامنظم است یا در کل تخمکگذاری ندارید، کلومیفن میتواند به شما کمک کند، به خصوص اگر دچار سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS) باشید
|
عمل آی یو آی (عمل IUI) یکی از روشهای کمک باروری است که ممکن است به تنهایی یا به همراه تحریک تخمدان با دارو، برای درمان نازایی استفاده شود.
|
ناباروری به معنای عدم توانایی بارداری در پارامترهای خاص است ،متاسفانه ناباروری یک مشکل رایج در بین زوجین می باشد . ناباروری می تواند به دلایل مختلفی ایجاد گردد ،هم می تواند عامل ناباروری به دلیل زن باشد و هم مرد و یا در برخی موارد ،مشکلات ناشناخته دلیل بر ناباروری می باشند .
|
جفت عضوی است که در تمام طول بارداری وظیفه انتقال اکسیژن و مواد مغذی را به جنین و همچنین دفع مواد زاید را بر عهده دارد. رشد جفت اهمیت بسیاری دارد از این رو پزشکان برای تعیین میزان رشد آن عنوان «گرید» را در نظر گرفته اند، کمترین میزان رشد جفت از گرید صفر شروع می شود و تا گرید 3 که رشد کامل است ادامه دارد
|
بعد از تاخیر در قاعدگی، حتما به بارداری بودنتان شک خواهید کرد و سراغ تست حاملگی میروید. در این مرحله بارداری شما تشخیص داده میشود اما در هفته هشتم تا نهم بارداری و زمان انجام سونوگرافی ممکن است پزشک پی به بارداری پوچ نبرد.
|
یکی از تست هایی که در بارداری ممکنه استفاده شود، تست نمونه برداری از پرزهای جفتی جنین (CVS) است.معمولا بعد از انجام غربالگری سه ماهه اول بارداری و در صورت مشکوک بودن جواب، آزمایش CVS تجویز میشود. که در این تست اختلالات کروموزومی دقیق تر برسی میشود. در اینجا سعی شده به هر سوالی که شما درباره این آزمایش دارید، پاسخ داده شود.
|
در طول دوران بارداری یکسری تغییرات بر روی تمامی ارگان های بدن زن باردار ایجاد می شود.غده تیروئید در بارداری کمی بزرگ می شود و هم چنین تولید هورمون های تیروئیدی هم افزایش می یابد بزرگی غیر طبیعی غده تیروئید ربطی به بارداری ندارد و باید بررسی شود.
|
یکی از شایع ترین آنومالی های رحمی می باشد. رحم از دو نیمه جداگانه تشکیل شده است، به طوری که رشد آن از ناحیه بالایی شکم به ناحیه پایین شکم و تا زمانی که رشد جنین کامل شود، ادامه داشته و در نهایت از آمیخته شدن این دو نیمه، حفره هایی در دیواره داخلی رحم تشکیل می شود. در یکی از مراحل رشد جنین، حفره رحمی جنین باید کاملا خالی شود، اما گاهی ...
|
خونریزی واژینال در دوران سه ماههی اول بارداری میتواند در اثر عوامل مختلفی ایجاد شود. تقریبا ۲۰ تا ۳۰ درصد زنان باردار در طی این مرحله، خونریزی را تجربه خواهند کرد.
|
سندرم پیش از قاعدگی ، علائمی بسیار شبیه به علائم بارداری دارد. به همین دلیل، برخی از زنان در تعیین اینکه آیا باردار هستند یا اینکه دوره قاعدگی آنها شروع شده، دچار مشکل می شوند. نشانه های سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و علائم بارداری از فردی به فرد دیگر می تواند متفاوت باشد، اما بیشتر علائم شامل حساسیت سینه ها، گرفتگی عضلات و تغییراتی در خلق و خو می باشند.
|
ترکهای پوستی یکی از عوارض ناخوشایند بارداری است که خوشبختانه قابل پیشگیری است. ترکهای پوستی دوران بارداری از حوالی هفته سیزدهم تا بیست و یکم بارداری مشخص میشود. بیش از نیمی از مادران آینده با رگههای صورتی یا قرمزی (گاهی اوقات مایل به بنفشی) روی پوست خود روبرو میشوند که عمدتاً روی شکم، باسن، ران، لگن و سینه ایجاد میشود.
|